ČESKOSLOVENSKÉ MASNÉ VÝROBKY

Cena: 1 620 

V knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům našeho uzenářského umění.

Formát A5, 752 stran, pevná šitá vazba.
ISBN 978-80-86659-68-8, 2. vydání, 2023.
Vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.

Masné výrobky jsou v knize uspořádány do skupin podle Vyhlášky č. 69/2016 Sb., zachoval jsem ale i rozdělení do podskupin podle zažitých uzenářských zvyklostí, byť je stávající legislativa již nerozlišuje.

V každé receptuře je napsáno dávkování základních surovin a přísad, potřebných pro vyrobení 100 kg hotového vychlazeného masného výrobku. Technologické postupy se drží klasických metod výroby masných výrobků, jejich formulace předpokládají alespoň základní znalosti uzenářské terminologie, předúpravy surovin, míchání díla, jeho plnění do obalů a tepelného opracování masných výrobků. Vyhledávání výrobků v knize Vám kromě obsahu usnadní i rejstříky.

Místo prodeje: TáborZměněno: před týdnem
Na Seznamu od roku 2005
+420 602 941 823
Poslat zprávu
ČESKOSLOVENSKÉ MASNÉ VÝROBKY1 620 

Další nabídky prodejce

  • + 15
Nahlásit nabídku

Nahlásit nabídku

Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům