Čtvrté, přepracované a rozšířené vydání
Autoři: Václav Kněz, Hana Pačová
Nejobsáhlejší z šesti kapitol úspěšné příručky je kapitola o přípravě sýrových pokrmů (polévek, pomazánek, mis, pečiva, nákypů a dezertů), která byla v tomto vydání rozšířena o další předpisy studených a teplých sýrových jídel. Stejně tak byly doplněny kapitoly o výrobě, ošetřování sýrů v distribuci a prodeji novými poznatky a přidána kapitola o vadách sýrů.
Počet stran: 169
Formát: 146 x 207 mm
Vazba: Brožovaná, lepená
Vyšlo: 1970
Nakladatelství: Státní nakladatelství technické literatury
Stav: Výrazné stopy používání, knižní blok uvolněn z vazby, razítko původního majitele, jinak dobrý stav
Poznámka: 4., přepracované a rozšířené vydání
Osobní předání možné po předcházející telefonické domluvě v Kutné Hoře nebo v Praze, jinak posíláme na dobírku, poštovné a balné 120 Kč
Při objednávce více položek platíte jen jedno poštovné (podle rozměrů a váhy zásilky), které Vám sdělíme e-mailem
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům