Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to zajímavý cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Výběr se neomezuje jen na dobře známé pochoutky, jako je pizza, pesto, rizoto, parmezán či gorgonzola, ale je mnohem bohatší a neopomene žádnou z delikates sýrové placky frico, pískavicové chlebánky a sladké pšeničné bochánky, ovoce z marcipánu jako živé Kniha poslouží také jako zasvěcený rádce pro výběr potravin a slouží k poznávání jakostních výrobků od napodobenin.
Název: Culinaria: Itálie
Žánr: Kuchařky, Recepty, Vaření, Literatura naučná, Cestopisy a místopisy, Učebnice
Rok: 2006
Nakladatel: Slovart
Stran: 496
Jazyk: český
Stav: výborný - rozfoceno 13 snímků, možnost se přijít podívat osobně nebo ukázat přes skype.
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům