Jídlo pro radost:

Cena: 160 

Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme
kniha od: Eva Ferrarová
PROČ? jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme? PROČ nám chutná to, co nám chutná? PROČ je jídlo a pití v rituálech každého náboženství? PROČ se bráníme neznámým jídlům? PROČ jsme zvyklí stolovat společně? PROČ hledáme čisté jídlo? PROČ jsme některé cizí potraviny či pokrmy přijali a některé ne? Odpovědi na tyto otázky by nám měly pomoci pochopit minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu a najít ta správná řešení i pro budoucnost, až sníme to, co máme. PhDr. Eva Ferrarová, Ph.D., vystudovala v Itálii, získala doktorský titul v oboru kulturní antropologie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Zabývá se antropologií jídla, je autorkou odborných článků. Na Ústavu etnologie FF UK přednáší Antropologii jídla.
Osobní odběr na Praze 7 nebo po úhradě na účet bude zasláno do 48 hodin

Místo prodeje: PrahaZměněno: před týdnem
Na Seznamu od roku 2022
+420 722 332 221
Poslat zprávu
Jídlo pro radost:160 

Další nabídky prodejce

  • + 488
Praha
Hlavní město Praha
Zobrazit na Mapy.cz
Nahlásit nabídku

Nahlásit nabídku

Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům