kniha od: Cinzia Trenchi
Co jsou to chytré potraviny? Vědecký výzkum ukázal, že některé potraviny jsou obzvláště bohaté na univerzální základní prvky, tak důležité pro naše zdraví, jako jsou vitaminy, minerální látky, vlákniny a jiné "chytré" molekuly, které blahodárně působí proti stárnutí buněk. Tyto potraviny mohou přispět i k boji proti vzniku závažných onemocnění, jako je rakovina nebo kardiovaskulární a degenerativní choroby. Tyto látky se nacházejí například v červených pomerančích, borůvkách, špenátu, červeném zelí, malinách, rýži, celozrnných těstovinách, fazolích, bazalce, hlávkovém salátu chilli a kakau.
Kniha receptů je doplněna nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy, jak chytré" potraviny upravit .Dále jsou tu nutriční vlastnosti a nejlepší metody vaření jednotlivých surovin. Kniha je rozdělena do čtyř sekcí (snídaně, předkrmy, hlavní jídla, džusy a koktejly).
Kniha je nová
Osobní odběr na Praze 7 nebo po úhradě na účet bude zasláno do 48 hodin
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům