Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba.
1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly:
LEXIKÁLNÍ, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, a
PŘÍLOHOVÝ, jehož textová část zahrnuje seznam látek s E číslem povolených v ČR, masné výrobky v německé oblasti, uzenářské výrobky v německy mluvících zemích (abecední seznam), hotová masová jídla (gastronomie), dělení jatečných zvířat, drůbeže a zvěřiny, obchodní dělení masa i etiketování masa v EU. Obrazová část přílohového oddílu na 53 stranách předvádí dělení masa (hovězího, telecího, vepřového, skopového, jehněčího, koňského, kuřecího, krůtího, králičího i zvěřiny) v Německu a Rakousku.
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům