Zkuste se ale porozhlédnout mezi 443 nabídkami ve stejné kategorii:
Plošný dezinfekční a čisticí prostředek bez chlóru do potravinářského průmyslu, vhodné také do kuchyně a zmrzlinové stroje.
Lerasept L 420 je přípravek ze čtyřkových sloučenin amoniaku a neionických tenzidů určený k dezinfekci povrchů všeho druhu ve výrobních a prodejních prostorech v potravinářském průmyslu.
- slabě alkalické nastavení produktu Lerasept L 420 šetří povrchy
- kombinace účinných látek obsažená v Lerasept L 420 rozpouští a emulguje tuky, bílkoviny i pigmenty a udržuje rozpuštěnou špínu trvale v rozpuštěném stavu
- velmi dobrý mikrobiocidní účinek (virucidní, baktericidní a fungicidní)
- Lze použít jako velmi účinný dezinfekční čistič
- Šetří povrchy
Lerasept L 420 se používá na všechny dezinfikované povrchy v potravinářských provozech.
Použití:
Koncentrace: 1,0 - 2,5%
Teplota: 20°C
Doba: 5 - 15 minut
dezinfekční čistič bez chlóru pro potravinářství 10 kg
Používali jsme k vyčištění a dezinfekcí zmrzlinového stroje, rušení prodejny, již nevyužijeme.