Jídlo je víc než se živit, neboť výživa a požitek ze života patří úzce k sobě.
Správná výživa podporuje zdraví a vede k pozitivnímu životnímu postoji.
Lékař a specialista na výživu Ruediger Dahlke popisuje v této knize tři pilíře zdravé výživy:
- vyváženost, tj. smysluplný poměr bílkovin, tuků a uhlohydrátů
- plnohodnotnost, tedy v přírodním stavu ponechané potraviny bez přídavných látek a konzervačních prostředků
- vyrovnaná rovnováha kyselin a zásad a výživa podle typu, která odpovídá vlastní bytosti a vlastním potřebám
Kniha obsahuje kromě toho praktické tipy a odkazy i pestrou paletu receptů pro zdravý a vyvážený týden.
Žánr: Literatura naučná, Zdraví, Zdravá výživa, Učebnice,
Rok: 2007
Nakladatel: Fontána
Stran: 264
Jazyk: český
Stav: pěkný - možnost se přijít podívat osobně nebo ukázat přes skype.
Pokud bude zájem, podívejte se do mé další nabídky, nabízím více knih, děkuji.
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům