Dobrý den, prodáme zcela novou, originální, nepoužívanou a originálně zatavenou ve fólii knihu / "kuchařku" Maso a Zvěřina.
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drubež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatě ilustrovaná encyklopedie.
Rok vydání: 2010
Pevná vzba: vázaná.
Počet stran: 320
Původní cena 599 Kč
Nová cena 249 Kč
Poštovné 149 Kč
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům