Mlýnek Iberital Challenge (nový 7 tisíc)
Mlýnek dávkuje pomocí časového spínače semletou kávu přímo do páky. Plynulá regulace hrubosti mletí. Váha: 4,5 kg, OT/min: 600 ot/min. Leden 2023 - první broušení mlecích kamenů Mlecí kameny jsou vyrobeny z celokalitelného materiálu, takže se dají 5-10x brousit dle jejich opotřebení.
Kávovar Gaggia Classics (nový 9.000,-) Poslední velký servis byl tento rok za 3.500,- (čerpadlo, sítko, těsnění a dekacifikace)
Připravit espresso lze z namleté kávy nebo kávových E.S.E. podů. Parní tryska vytvoří mléčnou pěnu pro krémové cappuccino. Možnost přípravy dvou šálků současně. Výhřevná plocha. Váha: 8 kg
Příslušenství (cena cca 4 tis.) opěrka páky, tamper, misky přetlakové pro jeden a pro dva šálky, misky beztlakové pro jeden a pro dva šálky, miska pro E.S.E. pody, vývody z páky pro jeden a pro dva šálky, gumové víčko-ucpávka pro utěsnění páky při čištění saponátem (náhrada slepé misky)
*** (Nový komplet by stál 20 tisíc) ***
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům