Cena za polévkovou lžíci kvasinek. Velmi vhodné pro zdravé trávení. Houbu pouze přelijeme mlékem ponecháme cca 24 hodin fermentovat a poté scedíme (při manipulaci nepoužívejte kovové/nerezové předměty- kvasinky to ničí) Vždy používejte pouze plastové lžíce, plastové síto, nechte kvasit při pokojové teplotě ve skleněné uzavřené lahvi. Do druhého dne kvasinky vytvoří velmi lahodný, dosti kyselý kefír. Nechá se i uložit do klidového stavu ve vodě či v mléce cca na 14dní do ledničky. Kvasinky žijí z laktózy, tedy čím častěji děláte a i třeba z čerstvého mléka, tím lépe se budou množit. Já používám kefír i třeba do polévek (boršč, zalňačka) do buchet atd. Je výborný s medem nebo ředěný s vodou jako osvěžující nápoj- airan. Mohu poslat i jako obyčejný dopis za 32kč.
Prosíme, řeknete nám, proč si myslíte, že tato nabídka neodpovídá pravidlům